lördag 21 juni 2014

Cruising i Lysekil 2014-del 2

Nyss hemkommen från 2014-års Cruising i Lysekil, mycket folk på gatorna, folk som satt i båtarna och framförallt många bilar, b.la. den här fräcka blåa Opeln, det är lite roligt med bilar som inte är dom där traditionella "jänkarna" som kör den där cruising svängen, även om dom dominerade.
En som stod och sålde lotter sa att det var mycket mer folk det här året än förra, och att det började tidigare, vi får väl se i tidningen imorgon hur många dom uppskattade till..roligt var det iaf.

7 kommentarer:

Sallie (FullTime-Life) sa...

Cruise-ins are very popular in Florida and Oregon, where we spend most of our time. People love to show off their pride and joys! Lots of memories there for people of our age!

Mia sa...

Sådana tillställningar försöker jag undvika. Men jag har givetvis förstått att det är många som är sålda på bilar över huvud taget... och blir nostalgiska när det är parader med gamla åkdon... ;-)

SmilingSally sa...

Hello Magnus,

I'm like this blue car, and I'm glad to learn that you had some fun.

Thanks for playing today.

Happy Blue Monday!

Rhonda Albom sa...

Nice blue car. Happy blue Monday

Karen sa...

A nice vivid blue, and I like the red wheel rims!

Annesphamily sa...

Wow! A snappy blue car! Love the share. Hope your week is great and your Blue Monday was terrific.

Anonym sa...

Snyggt fångat, riktigt snyggt! Det märks att det är sommar när de gamla plåtburkarna backar ut från garagen ;-) Ska till Nora nästa vecka eftersom det är noradagarna med en massa jippon, bland annat kommer det vara en utställning av entusiastfordon, sedan finns det ju alltid en massa att titta på i de gamla lokstallarna.