onsdag 27 juni 2012

Ramsvikslandet & sotenkanalen

Imorse när jag var ute med hunden var det mulet och 11 grader varmt (eller kallt, beroende på hur man ser det), då tänkte jag att det är då tur att sonen går i simskola inomhus på tumlaren i Väjern.

Sen, nästan som ett mirakel blev det strålande väder...som det ju ska vara på sommaren och när man har semester.. konstigt, jag kan nästan inte komma ihåg en enda dålig dag när jag hade sommarlov, men tiderna ändras har man ju märkt.

Jag begav mig ut igen, utåt västkusten härliga små ställen efter att jag hade släppt av pojken hemma, Smögen var målet med resan, men innan jag kom dit så svängde jag av mot Ramsvik (dom har en mkt fin camping där) och sotenkanalen (eller sotekanalen om man så vill), bilderna nedan är från ramsvikslandet och sotenkanalen för några timmar sedan.
3 kommentarer:

LissenTo sa...

Är det här du bor? Väldigt vackert!

Magnus sa...

Nej, jag bor ca 30 minuter med bil därifrån, i själva verket så på den tiden (eller 40 minuter nu på sommaren) kan man ta sig till dom flesta kustsamhällena..fjällbacka, smögen, hunnebostrand, hamburgsund eller kungshamn för att nämna några, västkusten bjuder på många fina ställen sommartid, på vintern är det inte riktigt lika mysigt.

Linnea sa...

That's very scenic and pretty. It looks like summer has finally arrived! Enjoy!