lördag 15 januari 2011

Flyttning

Det var 20 år sedan jag flyttade senast och hade glömt hur jobbigt...och tråkigt det arbetet var, nu har det ända sedan november hållits på med sopsäckar och flyttlådor i olika tids intervaller.

Om ett par veckor är det dags att packa upp sakerna igen, och skruva ihop dom nya möblerna, men det blir ändå på något annat sätt mycket roligare.

Hoppas det dröjer minst 20 år till nästa flytt, något positivt med flytt är iaf att man får röjt och slängt en massa "skit" som man har trott skulle komma till användning men som man innerst inne visste bara ligger och samlar damm.


Nu är det dags för nästa puste.

3 kommentarer:

Mia sa...

Ja du, att flytta är ett arbete som heter duga. Jag hoppas att jag inte behöver flytta på många år nu...

Trots allt så brukar man inte ångra sig när arbetet väl är gjort. Tvärtom, jag brukar tycka att det var värt slitet.

Magnus sa...

Mia: Det har du nog rätt i, när man väl kommer på plats så och allt är uppackat så känns det alldeles säker gott, och allt det tråkiga jobbet innan är ett minne blott.

Anita sa...

Hejsan, de va inte typ igår jag var här o tittade in :-) - bättre sent än aldrig!
Ja flytta det är på gott o ont de, de e som du skrev man blir av med en massa skräp som legat o bara dratt damm på så sätt e de nog bra. Jag ska snart börja se mig om nytt place så då blir de å packa... men först ska 2 roliga saker fixas som jag ser fram emot :-). Lycka till med flytten nu! -Anita-